Vezi lista de produse 0 Produse în coș

TOTAL: 0 lei

Finalizează comanda
  • Schimbati limba:
  • ro
  • en

Politica companiei AcasãDesprePolitica companiei

Chemical Company

Ne asumăm misiunea de a oferi servicii şi produse de cea mai bună calitate, câştigând astfel încrederea clientului care joacă cel mai important rol în politica adoptată de noi. Coroborând experienţa şi competenţele noastre în domeniu, reuşim să dezvoltăm împreună o companie durabilă, orientată atât către parteneri, cât şi către comunitate în ansamblul ei.

Dorinţa de a ne afirma atât pe piaţa locală, cât şi pe cea internaţională prin promptitudine, seriozitate şi flexibilitate, constituie totodată şi viziunea companiei. Aceasta ne menţine focusaţi pe ceea ce contează cel mai mult – să fim lideri pe piaţă în ceea ce priveşte serviciile de proiectare, producere şi comercializare a produselor chimice organice şi anorganice de înaltă puritate.

Investim în parteneriate care creează valoare în jurul nostru și care se reflectă în creșterea calității vieții pentru comunitate, de aceea apreciem partenerii loiali și responsabili, care vor să facă performanță în industrie prin dezvoltare continuă și calitate.

Suntem ghidați în tot ceea ce facem de aceste valori comune: respect pentru calitate, responsabilitate, transparență și flexibilitate.

De asemenea, facem tot posibilul să asigurăm toate resursele necesare îmbunătăţirii continue a sistemului integrat de management al calităţii, a protecţiei mediului, a sănătaţii şi a securităţii ocupaţionale. 

Sistemul de Management al Calităţii Chemical Company reprezintă un model de conducere concentrat asupra calităţii activităţilor companiei şi se bazează pe implicarea totală a colectivului nostru. Urmărim astfel succesul pe termen lung prin satisfacerea cerinţelor clienţilor interni şi externi, dar şi prin crearea de avantaje atât pentru organizaţie, cât şi pentru partenerii noștri. Calitatea este principalul pion al companiei noastre, regăsită în motivarea colectivului Chemical Company, în viziunea sistemică asupra organizaţiei, dar şi în parteneriatele strategice pe care le construim de-a lungul timpului. 

Compania noastră doreşte să asigure o relaţie prietenoasă cu mediul înconjurător prin prevenirea poluării şi a producerii daunelor faţă de acesta. De aceea, am creat un sistem propriu de monitoring al factorilor de mediu, asumându-ne ca orice decizie luată să fie în conformitate cu cerinţele de protecţie ale acestuia. Astfel, urmărim utilizarea durabilă a resurselor mediului, menţinerea şi îmbunătăţirea calităţii acestuia, eficientizarea utilizării energiei, a apei şi a carburanţilor - ca formă de economisire a resurselor naturale şi de reducere a cantităţii de deşeuri rezultate din activitatea desfăşurată.

Această politică reprezintă un angajament al companiei noastre faţă de parteneri şi societate, din respect pentru aceştia.

De asemenea, prin implementarea Politicii în domeniul sănătăţii şi securităţii ocupaţionale, societatea noastră îşi propune să asigure prevenirea accidentelor sau a îmbolnăvirilor profesionale, dar şi menţinerea şi îmbunătăţirea performanţelor de sănătate şi securitate. Împreună, am creat propriul sistem de monitoring al riscurilor de accidentare şi de îmbolnăvire profesională care funcționează în conformitate cu legislaţia în vigoare şi alte reglementări de OHSAS în vigoare.

Politicile în domeniul calităţii, mediului, sănătăţii şi al securităţii ocupaţionale se aplică în întreaga activitate desfăşurată în compania noastră, iar prevederile Manualulului calităţii/ mediului/ sănătăţii şi al securităţii ocupaţionale şi procedurilor Sistemului Integrat de Management sunt obligatorii în activitatea colectivului nostru.

Chemical Company © 2023 Developed by Colibri Consulting
Pentru a vă îmbunătăți experienţa de navigare, acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare vă exprimați acordul pentru folosirea lor. Află mai multe Ok